Kosár

/
/
/
Masalta MT24-2 rotoros betonsimító (610 mm / 4,3 le)

Masalta MT24-2 rotoros betonsimító (610 mm / 4,3 le)

Masalta MT24-2 rotoros betonsimító – Robusztus kialakítású gép, könnyen elérhető vezérlővel. Intenzív szakmai felhasználásra tervezve, ellenálló nehéz munkakörülmények között. Loncin G200F benzinmotorral, 4,3 Le teljesítménnyel és 610 mm átmérőjű forgólapáttal. A gép súlya 63 kg. Szállítási terjedelme tartalmazza a szintező lapátot.

Bruttó Ár:

517 .500 Ft

A Masalta MT24-2 rotoros betonsimító gépen a sebesség növelésére/ csökkentésére, a magaságállításra, a forgólapát szögének beállítására valamint a vészleállításra szolgáló vezérlő könnyen elérhető, mivel a fogantyún van elhelyezve. Intenzív szakmai használatra tervezve, ami a munka időtartamát és nehézségét illeti. Megerősített alváz, elektrosztatikus mezőben festett, ami ellenálló nehéz munkakörülmények között hosszú távon. A szállítást – emelést emelőszem segíti. Összecsukható fogantyú a könnyű szállítás és tárolás érdekében. Négyütemű, belső égésű, léghűtéses, benzines motor. Többszörös levegő és üzemanyagszűrő rendszer. Gázadagoló kar és nagy teherbírású rezgéscsillapító. Opcionálisan rendelhető hozzá simitó tányér és glett lapát.

Szállítási terjedelem:
  • Szintező lapát
Műszaki adatok:
  • Motor típusa: Loncin G200F
  • Üzemanyag: Benzin
  • Motor teljesítménye: 3,2 kW/ 4,3 LE
  • Motor fordulatszám: 3600 r/min
  • Forgólapát átmérője: 610 mm
  • Gép súlya: 63 kg

Tekintsen meg további rotoros betonsimítókat is kínálatunkból!

A Masalta egy gyorsan növekvő vállalat, amely az építőipar számára berendezések és alkatrészek széles választékának tervezésével és gyártásával foglalkozik. A vállalkozás 1996-ban kezdte meg tevékenységét, majd 1999-ben olyan gépek gyártásával kezdtek foglalkozni, mint a lapvibrátor. Mostanra a Masalta márkacsalád változatos és átfogó termékcsaládot kínál a különböző piacokra és igényekre. A cég azóta két gyártóüzemmel bővítette működését, amelyek a kínai Hefei és Jiangyin városokban találhatóak. 

Ha további információkat szeretne megtudni a gyártóról, javasoljuk, hogy látogasson el a Masalta hivatalos weboldalára. Ott részletesen megismerheti a gyártó termékeinek teljes választékát, valamint azok funkcióit és technikai jellemzőit. Az alábbi webcímre kattintva eljuthat a Masalta oldalára: www.masalta.com

No data was found
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Hasonló termékek
945 .000 Ft
MAKITA HM1802 Bontókalapács
MAKITA HM1802 Bontókalapács
508 .900 Ft

Bérgépek