Kosár

/
/
/
Masalta MCD 4 lehúzógerenda meghajtómotor HONDA GX35 motorral

Masalta MCD 4 lehúzógerenda meghajtómotor HONDA GX35 motorral

Könnyű és hordozható vibrációs lehúzógerenda megbízható Honda GX35 motorral. SCREEDEASY rendszer a hatékony és egyszerű betontömörítésért. Gumi lengéscsillapítók és vészleállító kapcsoló biztonságos kezelést biztosítanak. Nettó súly: 12 kg, Tank: 0,7 liter, Üzemanyag: Benzin. Kompatibilis többféle gerendahosszúsággal: 1,2 m-től 4,9 m-ig.

Bruttó Ár:

449 .000 Ft

A mindössze 12 kg súlyú Masalta MCD vibrációs lehúzógerenda meghajtómotor a piacon az egyik legkönnyebb hordozható egység. A gyors működtetést és az egyszerű karbantartást biztosító SCREEDEASY rendszer lehetővé teszi a teljes lehúzógerenda egyenletes rezgését és javítja a beton tömörítését, mivel a hagyományos kézi módszerhez képest csaknem négyszer nagyobb üzemi sebességet kínál. Gumi lengéscsillapítókkal rendelkezik, amelyek csökkentik a rezgést és megkönnyítik a kezelést. Az egyrészes öntött keret lehetővé teszi a motor egyszerű csatlakoztatását. Vészleállító kapcsolóval van ellátva. A motor elegendő távolságra van az lehúzógerendától, elkerülve a motor szennyeződését munka közben. Az ár nem tartalmazza a gerendát, az külön megvásárolható!

Műszaki adatok:
  • Nettó súly: 12 kg
  • Tank: 0,7 liter
  • Motor: Honda GX35
  • Üzemanyag: Benzin
  • Többféle gerendahosszúság: 1,2 m-től 4,9 m-ig

Tekintsen meg további lehúzógerendákat, vagy meghajtó motorokat kínálatunkból!

A Masalta egy gyorsan növekvő vállalat, amely az építőipar számára berendezések és alkatrészek széles választékának tervezésével és gyártásával foglalkozik. A vállalkozás 1996-ban kezdte meg tevékenységét, majd 1999-ben olyan gépek gyártásával kezdtek foglalkozni, mint a lapvibrátor. Mostanra a Masalta márkacsalád változatos és átfogó termékcsaládot kínál a különböző piacokra és igényekre. A cég azóta két gyártóüzemmel bővítette működését, amelyek a kínai Hefei és Jiangyin városokban találhatóak. 

Ha további információkat szeretne megtudni a gyártóról, javasoljuk, hogy látogasson el a Masalta hivatalos weboldalára. Ott részletesen megismerheti a gyártó termékeinek teljes választékát, valamint azok funkcióit és technikai jellemzőit. Az alábbi webcímre kattintva eljuthat a Masalta oldalára: www.masalta.com

No data was found
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Hasonló termékek
945 .000 Ft
MAKITA HM1802 Bontókalapács
MAKITA HM1802 Bontókalapács
508 .900 Ft

Bérgépek