Kosár

/
/
/
Masalta MVE-2 betonvibrátor (38 mm rázófej / 6 m tengely)

Masalta MVE-2 betonvibrátor (38 mm rázófej / 6 m tengely)

Hatékony és könnyen kezelhető betontömörítő eszköz 32 mm átmérőjű rezgőfejjel és 6 méteres rugalmas tömlővel. Professzionális betontömörítést biztosít, feszültség: 230 V, motor teljesítmény: 1,5 kW. Tartozékok: 1 db Masalta MVE-2 1500 W tűvibrátor meghajtó egység, 1 db 6 méter hosszú rugalmas tömlő és 38 mm vibrátor rezgőfej.

Bruttó Ár:

155 .500 Ft

Masalta MVE-2 betonvibrátor meghajtó egységre felszerelhető vibrátorfejek 32 mm átmérővel, 6 m hosszúságú tengellyel, könnyen kezelhető ugyanakkor széleskörben alkalmazható beton alapok és zsaluzott beton belső tömörítésére valamint esztrich és beton padozatok felszíni tömörítésére. A Masalta MVE-2 betonvibrátor a beton gyors és gazdaságos tömörítését teszi lehetővé, megbízható, gyors, professzionális betontömörítő.

Műszaki adatok:
  • Feszültség: 230V
  • Motor teljesítmény: 1.5 kW
  • Csatlakoztatható vibrátorfejek: MVS és MVP széria vibrátorfejei
  • Csatlakoztatható rugalmas tömlő hossza: 6 m
Leszállított tartozékok:
  • 1 db Masalta MVE-2 1500 W tűvibrátor meghajtó egység
  • 1 db 6 méter hosszú rugalmas tömlő és 38 mm vibrátor rezgőfej

Tekintsen meg további betonvibrátorokat is kínálatunkból!

A Masalta egy gyorsan növekvő vállalat, amely az építőipar számára berendezések és alkatrészek széles választékának tervezésével és gyártásával foglalkozik. A vállalkozás 1996-ban kezdte meg tevékenységét, majd 1999-ben olyan gépek gyártásával kezdtek foglalkozni, mint a lapvibrátor. Mostanra a Masalta márkacsalád változatos és átfogó termékcsaládot kínál a különböző piacokra és igényekre. A cég azóta két gyártóüzemmel bővítette működését, amelyek a kínai Hefei és Jiangyin városokban találhatóak. 

Ha további információkat szeretne megtudni a gyártóról, javasoljuk, hogy látogasson el a Masalta hivatalos weboldalára. Ott részletesen megismerheti a gyártó termékeinek teljes választékát, valamint azok funkcióit és technikai jellemzőit. Az alábbi webcímre kattintva eljuthat a Masalta oldalára: www.masalta.com

No data was found
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Hasonló termékek
945 .000 Ft
MAKITA HM1802 Bontókalapács
MAKITA HM1802 Bontókalapács
508 .900 Ft

Bérgépek