Kosár

/
/
/
Rubi PRO-EDGER Profilmaró adapter sarokcsiszolóhoz

Rubi PRO-EDGER Profilmaró adapter sarokcsiszolóhoz

Cikkszám: 16956

Kompatibilis minden 115 vagy 125 mm-es sarokcsiszolóval (vezetékes vagy akkumulátoros).

SKU 16956 Kategóriák , Címke

Bruttó Ár:

152 .900 Ft

  • A RUBI PRO-EDGER egy professzionális, nagy teherbírású készülék, amelyet kifejezetten a kerámialapok és természetes kövek marásához, vágásához és jolly vágásához terveztek.
  • Gyakorlatilag a piacon kapható összes sarokcsiszolóval (115 vagy 125 mm) kompatibilis, mind vezetékes, mind akkumulátoros.
  • A legfeljebb 100 mm átmérővel rendelkező modellek esetében ajánlott a sarokcsiszoló megfelelő rögzítése a RUBI PRO-EDGER tartozékhoz a menetes tengely (M14) egymásba illesztésével és a gyorskioldó heveder rögzítésével. Ezenkívül a legjobb eredmények és a nagyobb rezgéskontroll érdekében a durvítás során 850 W ajánlott.
  • A RUBI PRO-EDGER gyémántmarókkal 5 és 10 mm sugarú, valamint 45º-os ferde vágások készíthetők 15 és 20 mm-es darabokban (a kiválasztott csiszolókorong modelltől függően) minden típusú csempén, beleértve a kerámiát és a természetes vagy szinterezett követ is.
  • Alapfelszereltségként tartalmaz egy RUBI PRO-EDGER gyémántcsiszolót, amely legfeljebb 20 mm vastagságú anyagok csiszolására alkalmas
A sarokcsiszolót a csomag nem tartalmazza!
Opcionálisan rendelhető hozzá gyémánt profilmaró:

No data was found
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Hasonló termékek
11 .500 Ft

Bérgépek