Kosár

/
/
/
Rubi XL furatmásoló

Rubi XL furatmásoló

Rubi XL furatmásoló: gyorsan és pontosan másolja a csövek, csatlakozások és dobozok helyét. Diagonális markolat max. hossza 65 cm.

Bruttó Ár:

12 .090 Ft

Rubi XL furatmásoló Ref.: 72953

  • Gyors, egyszerű és pontos módon másolja és helyezi át csövek, víz- vagy villanycsatlakozások, elektromos dobozok vagy bármely más elem lyukainak helyzetét, amellyel a profi kerámia burkoló a beépítési folyamat során találkozik
  • A diagonális markolat maximális hossza 65 cm.
  • Használata nagyon egyszerű, a jelölő körül legalább három csempét kell elhelyezni.
  • A jelölő háromszög alakú részének elhelyezése a már telepített lapok által létrehozott sarokban, a sablon segítségével meg kell keresnünk az átló pontos pontját, majd meg kell húznunk a csavart, és rögzíteni kell a pozíciót. Ezután vigye át a mérést egy másik csempére, és helyezze a háromszög alakú részt ugyanabba a sarokba, ahol a referenciát vitte. Végül mindössze annyit kell tennie hogy másolja a lyuk pozícióját a megfelelő sablon használatával.

Tekintsen meg további termékeket is a kategóriából!

A RUBI a világ vezető márkája a csempe vágási és lerakási megoldások terén, kiváló minőségű gépeket és szerszámokat kínálva az építőipari szakemberek számára. Történetük 1951-ben kezdődött, amikor Joan és Antoni Boada i Sucarrats szabadalmaztatták forradalmi eszközüket. Az első „RUBI, mozaik- és csempevágó” a garázsukban készült, és a barcelonai nemzeti találmányi kiállításon aranyérmet nyert. Ma már több mint 120 országban jelen vannak innovatív megoldásaik révén. Két modern gyártóegységük Spanyolországban és Kínában található, globális forgalmazói hálózatuk pedig biztosítja, hogy mindig közel legyenek felhasználóikhoz.

Ha további információkat szeretne megtudni a gyártóról, javasoljuk, hogy látogasson el a Rubi hivatalos weboldalára. Ott részletesen megismerheti a gyártó termékeinek teljes választékát, valamint azok funkcióit és technikai jellemzőit. Az alábbi webcímre kattintva eljuthat a Rubi oldalára: www.rubi.com

Méret:
65 cm
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Hasonló termékek
11 .900 Ft

Bérgépek