Kosár

/
/
/
/
Masalta MT42-3 rotoros betonsimító (Robin motor / 9 le / 1060 mm)

Masalta MT42-3 rotoros betonsimító (Robin motor / 9 le / 1060 mm)

Robusztus kialakítású gép, könnyen elérhető vezérlővel. Intenzív szakmai felhasználásra tervezve, ellenálló nehéz munkakörülmények között. Robin EX27 benzinmotorral, 9 Le teljesítménnyel és 1060 mm átmérőjű forgólapáttal. A gép súlya 121 kg. Szállítási terjedelme tartalmazza a szintező lapátot.

Bruttó Ár:

745 .500 Ft

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Leírás

A Masalta M42-3 rotoros betonsimító gépen a sebesség növelésére/ csökkentésére, a magaságállításra, a forgólapát szögének beállítására valamint a vészleállításra szolgáló vezérlő könnyen elérhető, mivel a fogantyún van elhelyezve.Intenzív szakmai használatra tervezve, ami a munka időtartamát és nehézségét illeti. Megerősített alváz, elektrosztatikus mezőben festett, ami ellenálló nehéz munkakörülmények között hosszú távon. A szállítást – emelést emelőszem segíti. Összecsukható fogantyú a könnyű szállítás és tárolás érdekében. Négyütemű, belső égésű, léghűtéses, benzines motor. Többszörös levegő és üzemanyagszűrő rendszer. Gázadagoló kar és nagy teherbírású rezgéscsillapító. Opcionálisan rendelhető hozzá simitó tányér és glett lapát.

Szállítási terjedelem:
  • Szintező lapát
Műszaki adatok:
  • Motor típusa: Robin EX27
  • Üzemanyag: Benzin
  • Motor teljesítménye: 9 Le
  • Motor fordulatszám: 3600 r/min
  • Forgólapát átmérője: 1060 mm
  • Gép súlya: 121 kg

Tekintsen meg további rotoros betonsimítókat is kínálatunkból!

A Masalta egy gyorsan növekvő vállalat, amely az építőipar számára berendezések és alkatrészek széles választékának tervezésével és gyártásával foglalkozik. A vállalkozás 1996-ban kezdte meg tevékenységét, majd 1999-ben olyan gépek gyártásával kezdtek foglalkozni, mint a lapvibrátor. Mostanra a Masalta márkacsalád változatos és átfogó termékcsaládot kínál a különböző piacokra és igényekre. A cég azóta két gyártóüzemmel bővítette működését, amelyek a kínai Hefei és Jiangyin városokban találhatóak. 

Ha további információkat szeretne megtudni a gyártóról, javasoljuk, hogy látogasson el a Masalta hivatalos weboldalára. Ott részletesen megismerheti a gyártó termékeinek teljes választékát, valamint azok funkcióit és technikai jellemzőit. Az alábbi webcímre kattintva eljuthat a Masalta oldalára: www.masalta.com

Brand

Masalta

Masalta építőipari gépek forgalmazása

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Hasonló termékek

Bérgépek