Kosár

/
/
/
/
Stiga SAB 500 AE akkumulátoros lombfúvó (650 W)

Stiga SAB 500 AE akkumulátoros lombfúvó (650 W)

A könnyű és könnyen használható SAB 500 AE akkumulátoros levélfúvó képes a ház körüli területek megtisztítására, a levelek eltakarítására. A közvetlen tengelyirányú légáramlás javítja a hatékonyságot, míg az elektronikus billentyűzettel három sebességbeállítás közül lehet választani. Az SAB 500 AE akkumulátoros levélfúvó 130 perc normál, 30 perc közepes és 20 perc teljes sebességű üzemidőt biztosít.

Bruttó Ár:

49 .900 Ft

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Leírás

Stiga akkumulátoros lombfúvó (650 W)

Az SAB 500 AE akkumulátoros levélfúvó olyan eszköz, mely ideális választás lehet a ház körüli területek tisztán tartására és a levelek gyors eltávolítására. Az eszköz könnyű és könnyen használható, így akár kezdők is könnyedén kezelhetik. Az SAB 500 AE kialakításának köszönhetően hatékonyan képes kezelni a feladatokat.

Az eszköz közvetlen tengelyirányú légáramlással rendelkezik, ami fokozza a hatékonyságot. Ez azt jelenti, hogy a levelek és egyéb szennyeződések könnyen és gyorsan eltávolíthatók a kívánt területről. Az elektronikus billentyűzettel három különböző sebességbeállítás közül lehet választani, így minden feladathoz könnyen lehet igazítani a fúvó teljesítményét.

Az SAB 500 AE akkumulátoros levélfúvó hosszú üzemidőt biztosít. Normál üzemmódban akár 130 percig is használható, közepes sebességnél 30 percig, míg teljes sebességnél 20 percig áll rendelkezésre. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozhassunk anélkül, hogy gyakran töltenénk az akkumulátort, ami kényelmet és hatékonyságot nyújt a felhasználóknak.

Műszaki adatok:
  • Cikkszám: 278500008/ST2
  • Akkumulátor típusa: Lítium-ion
  • Akkumulátorfeszültség: 48 V
  • Akkumulátorkapacitás: Ajánlott akkumulátor kapacitás: 4 Ah
  • Légsebesség: max. 55 m/s
  • Levegőszállítás: max. 11.4 m3/perc
  • Markolat: Puha fogantyú
  • Max. munkaidő: 30 perc (+/- 20%)
  • Motor fordulatszám: max. 19500 rpm
  • Teljesítmény: 650W

Az akkumulátor és töltő külön megvásárolható, válasszon itt

A Stig Hjelmquist által 1934-ben Svédországban alapított STIGA egy jól ismert márka a fűnyírók és a motoros kerti berendezések piacán több mint 80 éves tapasztalatának köszönhetően. A hagyományoknak megfelelően minden Stiga termék kiváló minőséget és teljesítményt nyújt. Globális értékesítési hálózattal rendelkezik mely keretein belül Magyarországon több mint 100 szakkereskedés és márkaszervíz képzett szakemberei várják a vásárlókat.

Ha további információkat szeretne megtudni a gyártóról, javasoljuk, hogy látogasson el a Stiga hivatalos weboldalára. Ott részletesen megismerheti a gyártó termékeinek teljes választékát, valamint azok funkcióit és technikai jellemzőit. Az alábbi webcímre kattintva eljuthat a Stiga oldalára: www.stiga.com

 

Brand

Stiga

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Hasonló termékek
John Deere X350R fűnyíró traktor

Original price was: 3 .714 .750 Ft.Current price is: 3 .492 .500 Ft.

Bérgépek