Kosár

/
/
/
/
Stiga elektromos lombszívó és lombfúvó BL 130c V

Stiga elektromos lombszívó és lombfúvó BL 130c V

Stiga BL 130c V – 2600 W elektromos lombszívó és lombfúvó: Erőteljes villanymotor, 92 m/s légsebesség, alacsony rezgés- és zajszint, könnyen felszerelhető készlet a lombszívó funkcióhoz, 45 literes gyűjtőzsák.

Bruttó Ár:

39 .900 Ft

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Leírás

STIGA BL 130c V elektromos lombszívó és lombfúvó

A gépet egy erős 2600 W-os villanymotor hajtja, amely garantálja a kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot. A BL 130c V képes elérni a 92 m/s-os légsebességet. Az alacsony rezgés- és zajszint kényelmes és nyugodt munkavégzést tesz lehetővé. Ezáltal a felhasználó kényelmesen dolgozhat anélkül, hogy zavaró zajok és rezgések mellett kellene folytatnia a munkát. A BL 130c V könnyen felszerelhető készlettel (cső, gyűjtő) rendelkezik, így egyszerűen átalakítható lombszívóvá. A gép fémpengéi finomra aprítják a felvett anyagot, majd egy 45 literes gyűjtőzsákba gyűjtik össze. Ezáltal rendkívül hatékony és praktikus megoldást nyújt a lombtakarításhoz és kerti munkákhoz.

Műszaki adatok:
  • Cikkszám: 255260002/ST1
  • Garantált zajszint: 98 dB
  • Gyűjtő kapacitása: 45 L
  • Légsebesség: max. 92 m/s
  • Levegőszállítás: 7 m³/perc
  • Motor: 2600 W
  • Motor fordulatszám: Maximális: 16800 rpm
  • Üzemanyag: Elektromos

Tekintsen meg további lombfúvókat is kínálatunkból!

A Stig Hjelmquist által 1934-ben Svédországban alapított STIGA egy jól ismert márka a fűnyírók és a motoros kerti berendezések piacán több mint 80 éves tapasztalatának köszönhetően. A hagyományoknak megfelelően minden Stiga termék kiváló minőséget és teljesítményt nyújt. Globális értékesítési hálózattal rendelkezik mely keretein belül Magyarországon több mint 100 szakkereskedés és márkaszervíz képzett szakemberei várják a vásárlókat.

Ha további információkat szeretne megtudni a gyártóról, javasoljuk, hogy látogasson el a Stiga hivatalos weboldalára. Ott részletesen megismerheti a gyártó termékeinek teljes választékát, valamint azok funkcióit és technikai jellemzőit. Az alábbi webcímre kattintva eljuthat a Stiga oldalára: www.stiga.com

Brand

Stiga

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Hasonló termékek
John Deere X350R fűnyíró traktor

Original price was: 3 .714 .750 Ft.Current price is: 3 .492 .500 Ft.

Bérgépek