Loading...

Kärcher BR 35/12 C Bp Pack súroló-szívógép

A fordulékony, könnyen kezelhető és hosszú élettartamú BR 35/12 C súroló-szívógép kis és túlzsúfolt helyek professzionális és hatékony tisztítására lett kifejlesztve. A készülék elforgatható kefefejjel KART technológiával (Kärcher Advanced Response Technology) felszerelt, mely kényelmes kanyarodást tesz lehetővé. Igény szerint – pl. helyhiánynál – a készülék hátramenetben is tisztít. Az új Lithium-Ionakkumulátor extra hosszú üzemidővel 3-szor magasabb élettartamot biztosít mint a hagyományos ólomakkumulátorok.

Bruttó Ár:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Loading...

Leírás

A fordulékony, könnyen kezelhető és hosszú élettartamú BR 35/12 C súroló-szívógép kis és túlzsúfolt helyek professzionális és hatékony tisztítására lett kifejlesztve. A készülék elforgatható kefefejjel KART technológiával (Kärcher Advanced Response Technology) felszerelt, mely kényelmes kanyarodást tesz lehetővé. Igény szerint – pl. helyhiánynál – a készülék hátramenetben is tisztít. Az új Lithium-Ionakkumulátor extra hosszú üzemidővel 3-szor magasabb élettartamot biztosít mint a hagyományos ólomakkumulátorok. Teljesen gondozásmentes és gyorsan feltölthető. A gép kis súlya megkönnyíti a lépcsőkön való szállítást. Az eco!efficiency fokozat csökkenti az energiaigényt, meghosszabbítja az üzemidőt és a zajszint kb. 40%-kal lecsökken.
Akár +/- 200°-ban elforgatható kefefej KART-technológiával, amely kényelmes kanyarodást tesz lehetővé. Rendkívül fordulékony és hatékony – ideális sűrűn telepakolt felületekhez. A kefe mindig rézsútosan áll a haladási irányhoz képest. A szívógerenda minden kanyarban megbízhatóan felveszi a vizet.
Kiváló teljesítményű lítium-ionos akkumulátorral. Karbantartást egyáltalán nem igényel, dacára a hagyományos akkumulátorok háromszorosát kitevő élettartamnak. Problémamentes köztes vagy részleges töltést igényel.
Műszaki adatok
Felületi telesítmény (m2/h)1400
Felvett teljesítmény (W)500
Feszültség (V)220-240
Frekvencia (Hz)50-60
Friss víz / szennyezett víz tartály (l)12/12
Kefe fordulatszáma (ford/perc)750-1500
Kefék munkaszélessége (mm)350
Kefenyomás (g/cm2)150
Porszívás munkaszélessége (mm)450
Fordulékony, könnyű, halk: A BR 35/12 C súroló-szívógép nagy teljesítményű lítium-Ion-akkumulátora gyorsan feltölthető. Elforgatható kefefej, KART- és hengertechnológia és eco!efficiency-fokozat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Hasonló termékek
Karcher BR 55/40 RS Bp Pack Súroló-szívógép (...

Bruttó Ár:

3 .280 .850 Ft
Kärcher FC 5 padlótisztító

Bruttó Ár:

N/A

Kärcher FC 5 Homeline padlótisztító

Bruttó Ár:

N/A

Kärcher BD 38/12 C Bp Pack súroló-szívógép

Bruttó Ár:

N/A