Kosár

/
/
/
/
Stiga gyűjtődoboz SWS 800 G-hez

Stiga gyűjtődoboz SWS 800 G-hez

Levél- és törmelékgyűjtő 80 cm szélességgel, kültéri seprőgéphez (SWS 800).

Bruttó Ár:

37 .900 Ft

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Leírás

A 80 cm szélességű levél- és törmelékgyűjtő kiegészítő ideális választás az SWS 800 G-hez. Ez a gyűjtőrendszer lehetővé teszi, hogy hatékonyan és gyorsan gyűjtsék össze a leveleket, törmelékeket és egyéb szennyeződéseket a kültéri területekről. Ez a gyűjtőrendszer hasznos nagyobb kertekben, parkokban, járdákon és más nagyobb kültéri területeken, ahol sok szennyeződés gyűlik össze. A 80 cm szélességű gyűjtőrendszer nagy mennyiségű anyagot tud összegyűjteni egyszerre, így hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a takarítási folyamatot. A levél- és törmelékgyűjtő könnyen csatlakoztatható a SWS 800 G kültéri önjáró seprőgéphez.

Műszaki adatok:
  • Cikkszám: 290802020/16
  • Súly: 7 kg

A Stiga gyűjtődoboz az alábbi seprőgéppel kompatibilis: Stiga SWS 800 G önjáró seprőgép (4,4 kW)

A Stig Hjelmquist által 1934-ben Svédországban alapított STIGA egy jól ismert márka a fűnyírók és a motoros kerti berendezések piacán több mint 80 éves tapasztalatának köszönhetően. A hagyományoknak megfelelően minden Stiga termék kiváló minőséget és teljesítményt nyújt. Globális értékesítési hálózattal rendelkezik mely keretein belül Magyarországon több mint 100 szakkereskedés és márkaszervíz képzett szakemberei várják a vásárlókat.

Ha további információkat szeretne megtudni a gyártóról, javasoljuk, hogy látogasson el a Stiga hivatalos weboldalára. Ott részletesen megismerheti a gyártó termékeinek teljes választékát, valamint azok funkcióit és technikai jellemzőit. Az alábbi webcímre kattintva eljuthat a Stiga oldalára: www.stiga.com

Brand

Stiga

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Hasonló termékek

Bérgépek