Kosár

/
/
/
/
Stiga tolólap SWS 800 G-hez

Stiga tolólap SWS 800 G-hez

Stiga tolólap SWS 800 G-hez – 80 cm széles kiegészítő eszköz az önjáró seprőgépekhez, hatékonyabb és alaposabb takarítást biztosítva nagyobb területeken.

Bruttó Ár:

33 .900 Ft

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Leírás

A SWS 800 G tolólap egy 80 cm széles kiegészítő eszköz az önjáró seprőgépekhez. Ez a tolólap a seprőgép előtt helyezkedik el, és segít abban, hogy a gép hatékonyabban és alaposabban tisztítsa meg a felületet. Az ilyen típusú tolólappal ellátott seprőgépek általában kifejezetten nagyobb területek, például parkolók, járdák, vagy közterek takarítására alkalmasak. A tolólap segítségével a seprőgép könnyebben gyűjti össze a szennyeződéseket és törmelékeket, miközben a felület alaposabban lesz tisztítva. A 80 cm széles tolólap megfelelő méretű ahhoz, hogy hatékonyan működjön nagyobb felületeken, és segít abban, hogy a seprőgép gyorsan és hatékonyan dolgozzon. A SWS 800 G tolólap kiváló kiegészítő lehetőség a nagy területek hatékony tisztításához.

Műszaki adatok:
  • Cikkszám: 290802030/16
  • Súly: 6 kg

A tolólap az alábbi önjáró seprőgéppel kompatibilis: Stiga SWS 800 G önjáró seprőgép (4,4 kW)

A Stig Hjelmquist által 1934-ben Svédországban alapított STIGA egy jól ismert márka a fűnyírók és a motoros kerti berendezések piacán több mint 80 éves tapasztalatának köszönhetően. A hagyományoknak megfelelően minden Stiga termék kiváló minőséget és teljesítményt nyújt. Globális értékesítési hálózattal rendelkezik mely keretein belül Magyarországon több mint 100 szakkereskedés és márkaszervíz képzett szakemberei várják a vásárlókat.

Ha további információkat szeretne megtudni a gyártóról, javasoljuk, hogy látogasson el a Stiga hivatalos weboldalára. Ott részletesen megismerheti a gyártó termékeinek teljes választékát, valamint azok funkcióit és technikai jellemzőit. Az alábbi webcímre kattintva eljuthat a Stiga oldalára: www.stiga.com

Fedezze fel a legfrissebb ajánlatainkat és legyen naprakész a legújabb termékeinkről, nyereményjátékainkról, kövessen minket a Facebookon is! Kattintson ide, hogy csatlakozzon közösségünkhöz, és ne maradjon le semmiről!

Brand

Stiga

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Hasonló termékek

Bérgépek